EVENTS: H&M Summer Icon




Όταν μια μεγάλη εταιρία ρούχων που έχεις επιλέξει πολλάκις σε καθημερινές αλλά σε και πιο επίσημες εμφανίσεις και έχεις τρέξει για κάποιο κομμάτι που ερωτεύτηκες από κατάστημα σε κατάστημα μη λαμβάνοντας υπόψη αυτό που λέει ο τοίχος μέσα στο κατάστημα του Κολωνακίου: 
“αν το θες παρ’το τώρα αύριο μπορεί να μην υπάρχει”, 
αποφασίζει να διοργανώσει το πρώτο του καλοκαιρινό πάρτυ φυσικά και επιθυμία μου είναι παραβρεθώ!
Όταν μάλιστα σε ενημερώνουν οτι είσαι μια από τις bloggers που επέλεξαν για να είσαι ένα από τα Summer Icons του παρτυ για την καλοκαιρινή συλλογή του η χαρά η τιμή και η προσμονή είναι τεράστια!
Όμως το party για εμένα ξεκίνησε από σήμερα αφού κυριολεκτικά το χαρήκαμε όσο τίποτα με την Ιωάννα (φίλη, camera και η πολύτιμη βοήθεια μου) και με την χαμογελαστή Δήμητρα των H&M.
Η ημέρα του ραντεβού στο κατάστημα για το fitting του δικού μου outfit που έγινε σήμερα διήρκησε αντί για μια ώρα δυόμιση - πάντα το ψάχνω πολύ- , με Η&Μ head to toes, επιλέγοντας φυσικά πρώτα τα παπούτσια -αφού λένε ότι από εκεί πρέπει να ξεκιναει η δημιουργία οποιουδήποτε outfit- και έπειτα έπαιξα ανάμεσα στα ρούχα και τέλος στο υπέροχο Huge αξεσουάρ!
Την Πέμπτη 5 Ιουνίου λοιπόν, από τις 5 το απόγευμα, στο flagship store της Η&Μ στην Αθήνα, Ερμού 54. Στο πρώτο H&M Summer Party, θα παρουσιαστεί η καλοκαιρινή συλλογή της Η&Μ που φέτος, έχει ως κεντρικό πρόσωπο τη Gisele Bündchen με βασικά κομμάτια μόδας για απόλυτες καλοκαιρινές εμφανίσεις καθώς και κομμάτια από τη σειρά μαγιό.
Μαζί μας θα είναι ο Κώστας Ζήκος από τον 95,2 Athens DJ με live αναμετάδοση από το κατάστημα.
Ακόμη, το fashion & beauty team του JOY για το πιο καλοκαιρινό total make over!
H Κατερίνα Ανδρικοπούλου και η Δέσποινα Κολιού αναλαμβάνουν να ανανεώσουν το καλοκαιρινό μας look, ενώ η Κωνσταντίνα Μιχοπάνου μας δίνει συμβουλές make-up και ομορφιάς.
Βρείτε τη σελίδα του Party στην επίσημη σελίδα της Η&Μ στο Facebook, εκτυπώστε το voucher και κερδίστε 10% έκπτωση για το event.
Χορηγός ποτού Amstel. Είσοδος ελεύθερη 

Για όσους παρευρεθούν στο πρώτο H&M Summer Party, φωτογραφήστε ή φωτογραφηθείτε με το αγαπημένο σας summer item κατά τη διάρκεια του Η&Μ Summer Party, ανεβάστε το στο Instagram με το hashtag
 #HMSummerItem
και συμμετέχετε στη κλήρωση για μια δωροεπιταγή 100€ από την Η&Μ.
O νικητής θα ανακοινωθεί στην επίσημη σελίδα του event στο Facebook και στον επίσημο λογαριασμό της Η&Μ στο twitter (@hmhellas), την Παρασκευή 6 Ιουνίου, 2014.

Σας περιμένω λοιπόν να τα πούμε και να γνωριστούμε και από κοντά να φωτογραφηθούμε μαζί και να σας δώσω και live της στιλιστικές μου συμβουλές αλλά και να επιλέξουμε μαζί ένα outfit από τα υπέροχα ρούχα των Η&Μ!



And last but not least μια μικρή λεπτομέρεια από το outfit που επέλεξα..  
το υπόλοιπο θα το δείτε Live:



Comments

  1. που μπορουμε να δουμε ποιες αλλες bloggers θα ειναι καλη μ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλη μ δεν ξερω.. ψαξτο λιγο με το instagram Και τα hashtag

      Delete
    2. ειμαι σιγουρη οτι εσυ θα ξεχωρισεις παντωςςς ;)

      Delete
  2. Πολύ ωραίο μαλλί

    ReplyDelete
  3. μπράβο ράνια.
    σου αξίζει που σε διάλεξαν
    μακάρι να ήμουν κι εγώ εκεί
    αλλά βλέπεις ήθελα να κάνω αποκέντρωση
    και μετακόμισα στην επαρχία (τα λάθη είναι ανθρώπινα...).
    ας είναι, θα χαζεύω τις φωτο που θα ανεβάσεις.
    να περάσεις υπέροχα
    μαρία κ

    ReplyDelete
  4. σαν ποντικακι ειναι το προσωπο σουυυυυ..χαχαχ ειν πολυ γλυκο <3

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts