EVENTS: H&M Studio A/W 2014


Το ξέρετε ότι τα λατρεύω τα H&M, εξάλλου δεν υπάρχει φωτογράφιση που να μην φορώ έστω και ένα αξεσουάρ τους!
Όταν λοιπόν μας παρουσιάζουν την νέα collection τους για το φθινόπωρο που έρχεται στο καταπληκτικό χώρο του showroom τους στο κολωνάκι με συνοδεία υπέροχης μουσικής, Cocktails και φυσικά το λατρεμένο Team της πως να λείπω! 



Ακόμα κι αν είναι η εβδομάδα που “χτυπάω” 11ωρα στη δουλειά μου?
Υπέροχα κομμάτια με στυλ άποψη από εξαιρετικά υλικά μας που καλύπτουν διάφορα looks, έκαναν να θέλουμε να έρθει γρήγορα ο Σεπτέμβριος, αφού στις 4 του μήνα θα βρούμε τη συγκεκριμένη συλλογή, σε 3 μόνο καταστήματα!
(Καπνικαρέα, Πειραιά και σε ένα ακόμη έκπληξη).


Πάρτε μια γεύση από τα καταπληκτικά ρούχα και παπούτσια της συλλογής και φτιάξτε από τώρα τη δική σας wishing list!

Ακολουθει το Press Information από τα H&M:

Η&Μ Studio Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014
Το παιχνιδιάρικο, εξεζητημένο πνεύμα της μποέμ γυναίκας του 21ου αιώνα είναι το look που επικρατεί στη σειρά H&M Studio φέτος το φθινόπωρο/χειμώνα: ανεπιτήδευτη, γοητευτική, πάντα έτοιμη για το βράδυ.
Η σειρά H&M Studio παρουσιάστηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Σε ολόκληρη τη συλλογή, το θηλυκό στοιχείο συναντά το αρρενωπό, με ανδρικά σακάκια, μπουφάν biker και αεροπόρου που φοριούνται πάνω από ντραπέ τοπ και φορέματα. Η συλλογή θα πωλείται σε περίπου 260 καταστήματα παγκοσμίως και online από τις 4 Σεπτεμβρίου.
«Μου αρέσει πολύ η ελευθερία επιλογής και το μποέμ πνεύμα της H&M Studio για το φθινόπωρο/χειμώνα 2014. Τα πάντα έχουν να κάνουν με θηλυκά κομμάτια, γεμάτα κομψότητα και κέφι, που φοριούνται με άποψη», λέει η Ann-Sofie Johansson, Head of Design, New Development.
ΘΕΜΑΤΑ
- Η επιστροφή του φορέματος-κομπινεζόν ως βασικού κομματιού μιας γκαρνταρόμπας, που στηρίζεται σε λεπτές τιράντες και φοριέται μόνο του ή σε ντύσιμο με πολλαπλές στρώσεις. Σε άλλα σημεία έχει δαντέλα για φάσες και μπορντούρες.
- Τα κομμάτια που έχουν υιοθετηθεί από τα ανδρικά ρούχα, προσθέτουν την κομψότητα των καλοραμμένων σακακιών ή την άποψη των δερμάτινων μπουφάν biker.
- Ένα ντραπέ τοπ με ασορτί παντελόνι είναι το νέο κουστούμι.
Εν τω μεταξύ, ο ανοιχτός ώμος αποτελεί σημείο έμφασης, σε look με εκτεθειμένους είτε και τους δύο ώμους είτε μόνο τον ένα.
- Νέο φάρδος στα παντελόνια, συχνά με τελειώματα από λεπτομέρειες σμόκιν, για μόνιμη βραδινή κομψότητα. 

ΥΦΑΣΜΑΤΑ
- Μεταξωτό κρεπ και σιφόν, για τα πιο κομψά φορέματα-κομπινεζόν.
- ∆έρμα, είτε γυαλιστερό και σε φθαρμένο στυλ, είτε μεταλλικό.
- Απομίμηση γούνας, σε στυλ patchwork.
- Βελούδο, για τοπ, φορέματα και μια βραδινή εκδοχή της φόρμας γυμναστικής.
- Το εκλεκτό κασμίρι προσδίδει απαλότητα και διαφάνεια σε τοπ με τιράντες, πουλόβερ και φορέματα. 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Κεντήματα με πούλιες και πέτρες, δαντελωτά πλεκτά, λεπτομέρειες από κοτλέ και ταφτά, ασύμμετρα ρέλια, περίπλοκα patchworks. 


ΧΡΩΜΑΤΑ
Μαύρο, σκούρο μπλε, χακί, ιβουάρ, μπεζ και γκρι με πινελιές από ροζ της τσιχλόφουσκας και τολμηρά μοτίβα ζέβρας. 

ΒΑΣΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
Φόρεμα κομπινεζόν, μπουφάν biker, ντραπέ τοπ και παντελόνια, μπουφάν αεροπόρου, παλτό από απομίμηση γούνας σε στυλ patchwork, φαρδιά παντελόνια, κασμιρένια πλεκτά. 

ΒΑΣΙΚΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
Μυτερές μπότες με χαμηλό ή ψηλό τακούνι που κυκλοφορούν σε μεταλλικό ή patchwork δέρμα, εξώφτερνες γόβες, σκούφοι με τελείωμα από απομίμηση γούνας.






Comments

Popular Posts